Osobní údaje a cookies

Ochrana osobních údajů


Internetový obchod Bull Breed je registrovaným subjektem u ÚOOÚ (Úřad pro ochranu osobních údajů).

Úřad pro ochranu osobních údajů je na základě článku 5 odst. 1 písm. b) legislativních pravidel vlády v rámci meziresortního připomínkového řízení povinným připomínkovým místem z hlediska své působnosti. O tom, jak tuto svou působnost využívá, informuje veřejnost. Zásadní připomínky ÚOOÚ je předkladatel povinen s ním vypořádat, a to na třech úrovních (ředitele odboru, náměstka a ministra), dokud nedojde shody. I poté nevypořádaná zásadní připomínka je jako rozpor předložena vládě. Při připomínkování věnuje ÚOOÚ zvláštní pozornost zhodnocení dopadů navrhovaného řešení ve vztahu k ochraně soukromí a osobních údajů (DPIA), neboť DPIA je základem správné regulace zpracování osobních údajů.


Informace o souborech cookies

Co jsou cookies

Cookies jsou drobné textové soubory ukládané do vašeho počítače. Ukládá je internetový prohlížeč na žádost jednotlivých webových stránek, které si prohlížíte. Webové stránky si mohou zpětně vyžádat obsah souboru. Podle něj poznají, které stránky jste dříve navštívili, jestli máte něco v košíku nebo jestli jste přihlášeni. Cookies jsou nutné pro správné fungování většiny rozsáhlejších stránek na internetu.


Jaké typy souborů používáme

Na soubory cookies v našem internetovém obchodě se můžeme dívat podle doby platnosti nebo podle účelu.

Platnost:

  • krátkodobé cookies - platí po dobu vaší navštěvy a několik minut po opuštění stránek BULLPORTAL.cz pozbývají platnosti. Pomáhají základním funkcím obchodu.
  • dlouhodobé cookies - platí několik dní až měsíců. Usnadňují nastavení obchodu, když se vrátíte, pomáhají s přihlášením nebo s připomenutím nabídky eshopu BULLPORTAL v reklamních plochách jiných stránek.

Účel: 

  • klíčové (funkční) cookies - bez nich nebude obchod správně fungovat. Může vám například mizet obsah košíku nebo nebude možné zůstat přihlášen.
  • analytické - umožňují sledovat návštěvnost stránek a využívání různých funkcí. Podle nich se snažíme internetový obchod BULLPORTAL.cz zlepšovat, aby s ním byli uživatelé spokojenější.
  • trackovací a remarketingové - pomáhají nám optimalizovat nabídku pro zákazníky a oslovit je v reklamních plochách na jiných webových stránkách.
  • konverzní - slouží k vyhodnocení jak funguje reklama a různé cesty, jak se uživatelé na BULLPORTAL.cz dostávají.


Vypnutí ukládání cookies 

Běžné internetové prohlížeče umožňují ve svém nastavení vypnutí práce s cookies. Podívejte se do nápovědy ke svému prohlížeči a postupujte podle v nich uvedených pokynů. Mějte na paměti, že s vypnutými cookies se může významně snížit komfort nákupního procesu.